sorinSorin Marcus - Sunt nascut la Reghin. Am absolvit ,,Liceul Industrial Mihail Sadoveanu’’. In 1978 am intrat la Politehnica Bucuresti sectia Tehnologia Constructiilor de Masini pe care l-am terminat cu examenul de stat în anul 1984. La sfarsitul anului 1989 am plecat definitiv in Olanda, unde in 1992 am devenit cetatean olandez si am infiintat firma Auto Benelux, prima firma care a adus oficial in Romania masini din occident. Serviciile erau complete: ofeream clientilor care vroiau sa isi cumpere masini, viza turistica, cazare si asistenta la cumpararea masinilor din Olanda. In paralel am devenit asociat la lantul de magazine de moda Mistral, am fost asociat la ,,SC Paralela 45’’ pana in 1997. Tot din acest an am fost director coordonator la revistele ,,Domus’’ si ,,Casa Mea’’. Intrand in afaceri in domeniul imobiliar am construit blocuri ,vile, amenajari interioare de apartamente etc. Cateva dintre realizarile mele le puteti vedea pe www.sorinmarcus.ro.

In 2011 am adus in Romania, in premiera, sistemele EMS (electrostimulare musculara) care in prezent au un impact foarte mare pe piata de fitness.

In prezent suntem distribuitori de echipamente Miha Bodytech I si oferim consultanta pentru deschiderea de noi cluburi EMS in Bucuresti si tara.

Totodata punem la dispozitia colaboratorilor nostrii si posibilitatea de training pentru antrenori.

Marcus Andrei - Pasionat de sportu extrem, student al facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, instructor sportiv si personal trainer.

“Pasiunea pentru tot ceea ce inseamna miscare, viata sanatoasa si echilibrata, sport si competitie, m-a determinat sa activez in acest domeniu, dorind sa transmit mai departe cunostintele dobandite, ambitia si bazele pentru un stil de viata sanatos”.